Hírek

Oroszlány Rally beszámoló

2022.08.18 11:47
Oroszlány Rally beszámoló

Bőhm Tibor és Hajdú Bence beszámolója az augusztusi Oroszlány rallyról

A csapat beszámolója változtatás nélkül olvasható alább:
Sziasztok!
Lassan magunkhoz térünk és kipihenjük a hétvégi kimerültséget.
Talán az eddigi legfárasztóbb megmérettetés volt a számunkra. Nem is a versenytáv miatt, hanem a rengeteg probléma ami szembe jött a felkészülés során. Sikerült két óra híján az egész péntek éjszakát a műhelyben töltenünk.
Így ez a szombati itiner írás és átvételek nem estek túl jól. Vasárnap reggelre azt hittük, hogy sikerült összeszednünk romjainkat, erre jöttünk egy elég gyenge időt, FótiPeti bizony adott vagy 17-et már reggel.
Azt beszéltük, hogy tovább kell gyorsulnunk különben ennek csúfos lesz a vége, próbáltunk változtatni guminyomáson hátha ez a baj.
A másodikon már kifejezetten jól éreztük magunkat a kocsiban, azonban elkezdett lógni a bal eleje. Azonnal jeleztük a fiúknak a gyors után, hogy itt bizony csapágyazás lesz a szervízben.
(Itt is köszönjük mindenkinek a kölcsön alkatrészeket az egész hétvégéről, mert ebből volt bőven)
Közben sajnos sokan kiestek műszaki problémák és hibák miatt, így azt vettük észre ha végigmegyünk megvan a harmadik hely a kupában. 
Nincs mese “a cél a cél”.
Huszár Peti igyekezett nyugtatgatni, ami sikerült is, azon kívül hogy egy lassítót rosszul írtunk fel visszafelébe és majdnem mi is letaroltuk az egészet. Bent maradt vagy húsz másodperc mire megindultunk a helyes irányba… Innentől kezdve én is elengedtem az elöttünk levő hondásokat.
Végül autóztunk egy jót és természetesen célba is értünk. Tudom hogy az ölünkbe hullott, de kellett már ez a kupa a sok kudarc után, innen remélem egy jó szériát indítunk meg.
A kocsit most elkezdjük csinálgatni és
Pécsen újra támadunk
Azt már nagyon várjuk!