Tudástár

Paroc UNS 37z

Farkas Dániel
2021.01.29 09:59

Tudod, hogy milyen előnyökkel jár, ha PAROC UNS 37z általános kőzetgyapotot vásárolsz tőlünk? Ha a válaszod NEM, akkor olvasd el cikkünket! 

Paroc UNS 37z rendelkezik az egyik legjobb hővezetési tényezővel (λ=0,037 W/mK) az általános felhasználású kőzetgyapot termékek palettáján, továbbá az egy csomagban/raklapon tárolt négyzetméter mennyisége a legmagasabb a konkurenciához viszonyítva. Utóbb említett tulajdonsága miatt Ön tárolóhelyet illetve szállítási költséget takaríthat meg.
Teljes keresztmetszetében víztaszító, ez rendkívül fontos abból a szempontból, hogy a hőszigetelési teljesítménye nem csökken a terméknek évek múltán sem. Élettartama megegyezik az épület élettartamával, tulajdonságait akár 50 év után is megőrzi, mind alak-mérettartósság, mind teljesítmény szempontjából. Nem zsugorodik, nem roskad össze. A vízpárát akadálytalanul átengedi, ezáltal biztosítva a jó szellőzést illetve megelőzve a penészedést. Rendkívül jó hangelnyelő tulajdonságai mellett a szigetelés a nem éghető kategóriába van besorolva ("A1"). A Charvát Kft., mint a Paroc UNS 37z kizárólagos forgalmazója, még egyszer sem kapott a termékkel kapcsolatos reklamációt!

Végezetül néhány vélemény vásárlóinktól:

"Nyilván kereskedőként a  legfontosabb szempontunk a gyors értékesíthetőség, ezért a legjobban eladható termékeket készletezzük mindig. Ez alatt érthető az is, hogy kivitelezőink, viszonteladó partnereink a már korábban leszűrt tapasztalataik alapján dolgoznak egy bizonyos anyaggal. Esetünkben ez már egy jó ideje a Paroc UNS 37z!"

"A Paroc márka nevezett terméke minden szempontból a legjobb választás, a másik két márka terméke az általánosnak mondható 0,039 W/mK hővezetési tényezővel rendelkezik, szemben az UNS 37z 0,037 W/mK értékével. Mindhárom anyagnak 28-30 kg/m3 testsűrűsége van, a csomagolás minősége azonban ismét egy a Paroc UNS37z javára szóló szempont, hiszen vákuumtecnológiával tömörített csomagolásban van elhelyezve, ami a kultúrált, esztétikus megrendelőhöz jutást segíti, a nagyobb mennyiség egy csomagban költséghatékonyabb kiszállítást tesz lehetővé."

 "Cégünk nem engedheti meg magának, hogy raktározási helyet pazaroljon, mivel telephelyünk mérete miatt korlátozott mennyiségben tudjuk tárolni a termékeket. Fontos számunkra a jó raktározhatóság. A Paroc UNS 37z-vel értékes négyzetmétereket takarítunk meg, így nagyobb raktárkészlettel rendelkezünk mint korábban bármikor."